Gebakssoorten

De basis van de taart bestaat uit biscuit (ook wel moscovisch gebak). Dit is een luchtige cakesoort zonder boter. Deze kan worden bereid in de volgende smaken:
- Vanille (standaard)
- Chocolade
- Amandel
- Speculaas


Vullingen

Per taart worden twee lagen vulling verwerkt. Vaak zijn dit twee verschillende smaken die samen goed combineren. Enkele standaard combinaties zijn:
- banketbakkersroom met mandarijntjes en viervruchtenjam
- banketbakkersroom met vanillecrème
- vanillecrème met aardbeienjam
- aardbeiencrème met aardbeienjam
- frambozencrème met frambozenjam
- citroencrème met lemoncurd

Luxe taartvullingen:
- champagnecrème met een jamsoort zoals frambozen, aardbei, abrikozen
- banaancrème met chocofudge of zachte caramel
- moccacrème met chocofudge of zachte caramel
- vanillecrème met Oreo's en chocofudge (aanrader i.c.m. chocoladebiscuit)
- bokkepootjescrème met pralinéfudge

Cupcakevullingen:
- banketbakkersroom

- vanillecrème
- jamsoort


Taartbekleding

- marsepein (1:3 kwaliteit, sterke amandelsmaak)
- fondant (kneedbare suikerlaag)
- chocolade fondant
- witte chocolade fondant
- combinatie marsepein / fondant (standaard, lichte amandelsmaak)